„Edukacyjna rola turystyki kulinarnej w rozwoju regionalnym” – zmiana terminu konferencji
![jedzenie, wino, książka, ser](https://b2929804.smushcdn.com/2929804/wp-content/uploads/2022/01/konf-silder-1-835x485-1.jpeg?lossy=1&strip=1&webp=1)
W związku z pandemią koronawirusa konferencja „Edukacyjna rola turystyki kulinarnej w rozwoju regionalnym”, organizowana przez Szkołę Główną Turystyki i Hotelarstwa Vistula oraz Instytut Wiedzy i Umiejętności, nie odbędzie się w zaplanowanym terminie 14-15 maja 2020 r.
Ustalenie nowej daty nie jest dziś możliwe. Wstępnie planowane jest zorganizowanie wydarzenia jesienią, ale jego forma zależy od sytuacji epidemicznej w kraju. Możliwe jest wykorzystanie technologii zdalnych i przyjęcie formuły videokonferencji.
Celem konferencji jest stworzenie płaszczyzny wymiany poglądów i doświadczeń oraz zaprezentowanie dobrych praktyk w zakresie intensyfikacji turystyki kulinarnej, edukacji poprzez tę formę turystyki oraz wpływu turystyki kulinarnej na rozwój regionalny. W jej ramach zaplanowano wystąpienie gościa specjalnego – Erika Wolfa, dyskusję, debaty tematyczne, sesję referatową oraz warsztaty.
Więcej szczegółów na https://bit.ly/3etSZ5Y