Trendy Kulinarne 2017
Przedmiotem seminarium będą nowe trendy w gastronomii obowiązujące w 2017 roku. Gościem seminarium będzie Paweł Anders Twórca koncepcji Restauracji WINESTONE i Dyrektor Projektu Winestone w grupie hotelowej ORBIS Wrocławianin, gastronomią zajmuje się zawodowo od 1993 roku. Kończył średnie szkoły o profilu gastronomicznym oraz technologii żywności i studnia w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Swoje doświadczenie zdobywał we Francji, Szwajcarii, Niemczech i w Polsce. Pracował dla dużych firm jak Moevenpick, Dorint, Accor i teraz Orbis. Wieloletni szef kuchni, który rozwijał koncepcję „ konsturtywizmu kulinarnego”. Twórca koncepcji Winestone w Polsce i Europie i zarządza całym projektem Winestone dla grupy hotelowej ORBIS.
Wydarzenie odbędzie się we wtorek, 25 kwietnia w godz. 10-12 w Auli A4.