DNI OTWARTE ONLINE - 30% RABAT NA STUDIA Skorzystaj teraz

Strona główna / News / Trendy Kulinarne 2017

Trendy Kulinarne 2017

Początek: wt., 25 kwi 2017, 10:00
Koniec: wt., 25 kwi 2017, 12:00

Przedmiotem seminarium będą nowe trendy w gastronomii obowiązujące w 2017 roku. Gościem seminarium będzie Paweł Anders Twórca koncepcji Restauracji WINESTONE i Dyrektor Projektu Winestone w grupie hotelowej ORBIS Wrocławianin, gastronomią zajmuje się zawodowo od 1993 roku. Kończył średnie szkoły o profilu gastronomicznym oraz technologii żywności i studnia w Wyższej Szkole Hotelarstwa i Gastronomii w Poznaniu. Swoje doświadczenie zdobywał we Francji, Szwajcarii, Niemczech i w Polsce. Pracował dla dużych firm jak Moevenpick, Dorint, Accor i teraz Orbis. Wieloletni szef kuchni, który rozwijał koncepcję „ konsturtywizmu kulinarnego”. Twórca koncepcji Winestone w Polsce i Europie i zarządza całym projektem Winestone dla grupy hotelowej ORBIS.

Wydarzenie odbędzie się we wtorek, 25 kwietnia w godz. 10-12 w Auli A4.

Udostępnij ten post
Uczelnia realizuje projekty
współfinansowane ze środków Unii Europejskiej
Fundusze Europejskie Rzeczpospolita Polska Unia Europejska
Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. Sprawdź szczegóły.