UMÓW SIĘ NA INDYWIDUALNĄ KONSULTACJĘ Skorzystaj teraz

Strona główna / News / Miejsce żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce i dietetyce

Miejsce żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce i dietetyce

Początek: wt., 03 maj 2016, 10:00
Koniec: śr., 04 maj 2016, 16:30

Wydział Turystyki i Rekreacji w Szkole Głównej Turystyki i Rekreacji serdecznie zaprasza na konferencję naukową nt. Miejsce żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce i dietetyce, która odbędzie się 17 maja 2016 rok w Szkole Głównej Turystyki i Rekreacji w Warszawie. 
Patronat Naukowy nad konferencją objęła
JM Rektor dr hab. Jolanta Żyśko, prof. SGTiR
 

Cel Konferencji:

Celem konferencji jest przedstawienie i dyskusja dotycząca znaczenia żywności tradycyjnej w kulturze, turystyce, dietetyce. Konferencja ma być okazją do wymiany poglądów, doświadczeń i wyników badań dotyczących wyzwań i perspektyw, jakie stwarza żywność tradycyjna dla kultury, turystyki i dietetyki oraz zachęcenie do twórczej dyskusji i wdrażania nowych badań dotyczących kreatywnego i aktywnego kształtowania roli żywności tradycyjnej.

Do udziału w konferencji zapraszamy:

Kadrę naukową uczelni warszawskich i innych ośrodków akademickich
Przedstawicieli organizacji turystycznych
Dietetyków
Właścicieli gospodarstw agroturystycznych
Restauratorów
Przedstawicieli biur podróży
Przedstawicieli organizacji konsumenckich
Pracowników Polskiej Organizacji Turystycznej
Pracowników Regionalnych Organizacji Turystycznych
Przedstawicieli organizacji samorządu gospodarczego
Studentów wyższych uczelni

Gościem specjalnym będzie
Pani Beata Pawlikowska,
która zechce się z nami podzielić swoim doświadczeniem o obserwacjami
na temat żywności tradycyjnej

Na podstawie najciekawszych doniesień zostanie złożona monografia

Uczestnicy otrzymują certyfikat potwierdzający udział w konferencji, 

Rejestracja na konferencję on-line do 15.05.2016

Udostępnij ten post
Uczelnia realizuje projekty
współfinansowane ze środków Unii Europejskiej
Fundusze Europejskie Rzeczpospolita Polska Unia Europejska
Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Analityka biznesu i bezpieczeństwa Analityka biznesu i bezpieczeństwa online Psychologia w biznesie Psychologia w biznesie online Studia azjatyckie: Japonia, Korea, Wietnam Logistyka Logistyka online Ekonomia Filologia angielska online Filologia angielska Zarządzanie Informatyka online Informatyka Architektura Zarządzanie Polsko-brytyjski program studiów z podwójnym dyplomem AFiB Vistula i London South Bank University Full-Stack Data Science Grafika Zarządzanie Ekonomia online Executive MBA Dekarbonizacja i Zrównoważony Biznes MBA – Dyplomacja Akademia Wiedzy Praktycznej – Akademia Kadr i Płac Metodyka nauczania języków obcych Bezpieczeństwo w zarządzaniu firm i instytucji Tłumaczenia specjalistyczne, język angielski Tester oprogramowania Administrowanie funduszami europejskimi Ekonomia Menedżer transportu drogowego Komunikacja techniczna Metodyka nauczania języka polskiego jako obcego i jako drugiego Finanse i rachunkowość z akredytacją ACCA Zarządzanie – Seminarium Doktorskie Dziennikarstwo i komunikacja społeczna Audyt i kontrola wewnętrzna w administracji i gospodarce Finanse i rachunkowość z akredytacją ACCA online Finanse i rachunkowość z akredytacją ACCA Finanse i rachunkowość z akredytacją ACCA online Finanse i rachunkowość z akredytacją ACCA Filologia hiszpańska Filologia hiszpańska Grafika Stosunki międzynarodowe Informatyka Zarządzanie online Zarządzanie online Stosunki międzynarodowe Zarządzanie Polsko-brytyjski program studiów z podwójnym dyplomem AFiB Vistula i London South Bank University Filologia angielska +45

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. Sprawdź szczegóły.