UMÓW SIĘ NA INDYWIDUALNĄ KONSULTACJĘ Skorzystaj teraz

Strona główna / News / II International Week w AFiB Vistula

II International Week w AFiB Vistula

W dniach 23.03-27.03 2015 r. studenci mogą wziąć udział w serii wykładów prowadzonych przez zagranicznych prelegentów. Liczba miejsc ograniczona. Zapisy do 18 marca.

International Week to wydarzenie przygotowane z myślą o wszystkich studentach Grupy Uczelni Vistula. Wykłady będą obejmowały następujące dziedziny: ekonomia, biznes, finanse, zarządzanie, stosunki międzynarodowe, informatyka oraz turystyka i rekreacja, filologia.

Udział w International Week to doskonała okazja do nawiązania kontaktów z wykładowcami z renomowanych uczelni zagranicznych i poszerzenia własnych umiejętności językowych.

Studenci będą mieli także możliwość zdobycia 3 punktów ECTS i uzyskania zwolnienia z jednego przedmiotu do wyboru.

Co zrobić, aby zdobyć punkty ECTS?

  • W czasie International Week na uczelni nie będą się odbywały zajęcia. Studenci mogą wybierać dowolne wykłady, dostosowując je do swoich zainteresowań, potrzeb planów i zawodowych.
  • Aby zdobyć punkty ECTS powinni uczestniczyć przynajmniej w sześciu 1,5-godzinnych wykładach i zaliczyć końcowy test.
  • Test przeprowadzony będzie w dniu 31.03 2015 w godzinach 19:00 – 21:00 za pośrednictwem platformy Moodle
  • Każdemu wykładowi poświęcony będzie oddzielny moduł testu.

Jak wziąć udział w International Week

Studenci powinni w dniach od 10.03.2015 do 18.03.2015 zadeklarować chęć udziału w wybranych wykładach na platformie Moodle

Szczegółowe informacje

Agnieszka Beer
Koordynator International Week
e-mail: a.beer@vistula.edu.pl
tel.:+48 22 4572 316

Davut Aslan
Dziekan wydziału International Relations
e-mail: d.aslan@vistula.edu.pl
tel.:+48 22 4572 316

Udostępnij ten post
Uczelnia realizuje projekty
współfinansowane ze środków Unii Europejskiej
Fundusze Europejskie Rzeczpospolita Polska Unia Europejska
Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. Sprawdź szczegóły.