UMÓW SIĘ NA INDYWIDUALNĄ KONSULTACJĘ Skorzystaj teraz

Strona główna / Publikacja / Ogólnopolska konferencja naukowa KUCHNIA W PRL

Ogólnopolska konferencja naukowa KUCHNIA W PRL

Kuchnia staropolska z czasów Gierka, sól na kartki i abstynencja do trzynastej. W Gdańsku odbyła się ogólnopolska konferencja naukowa Kuchnia w PRL. Dr Marta Cywińska z AFiB Vistula wygłosiła referat „Purée z dżemem, a kasza niedogotowana. Menu w polskich filmach czasów PRL”.
https://www.gdansk.pl/wydarzenia/ogolnopolska-konferencja-naukowa-kuchnia-w-prl,w,28282

Uczelnia realizuje projekty
współfinansowane ze środków Unii Europejskiej
Fundusze Europejskie Rzeczpospolita Polska Unia Europejska
Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Akademia Finansów i Biznesu Vistula

Ta strona internetowa wykorzystuje ciasteczka (cookies), by polepszyć Twój komfort korzystania z naszej strony. Aby nadal móc korzystać z tej strony, musisz wyrazić zgodę na nasze wykorzystanie tych plików. Sprawdź szczegóły.